El cicle de Cinema Refugi s’inicia el dia 15 de juny i continua tot el mes de juliol a diferents places públiques, o espais socials dels barris de la ciutat.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Coordinadora de Festivals de Cinema, l’associació La Reserva, Barri Refugi i Barri Obert, Telenoika, l’associació Panorama180 i en col·laboració amb diversos col·lectius i entitats barcelonines i el suport de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Barri Refugi
És una XARXA ciutadana independent, organitzada i compromesa que intervé en el diferents barris de la ciutat a través d’accions a favor de la sensibilització social per l’acollida i pel respecte dels drets de les persones refugiades. Els seus valors són l’educació per la Pau, la Solidaritat i Fraternitat entre els pobles.

Coordinadora de Festivals de Cinema (Catalunya Film Festivals)
És una entitat fundada al 2005, agrupa els festivals i mostres membres sota un denominador territorial comú. Els festivals membres es regeixen per un Codi Deontològic de bones pràctiques i de professionalitat tant envers els creadors com el públic. Festivals que ofereixen una única plataforma de difusió d’un cinema de qualitat, espais de debat, de formació i cocreació amb la resta d’agents del sector audiovisual i amb altres entitats de la ciutat

organitzen

Amb el suport de:

Col·labora a l'Organització

col·labora a Ciutat Vella

col. Sarrià-Sant Gervasi

Col. Sagrera

Col.labora a Sants - Hostafrancs - La Bordeta